Brioworld 2A)
Leker som gir mer enn bare glede

Tidene endrer seg, men den måten barn leker og utvikler seg forblir den samme. Derfor har våre leker rene, enkle design som vekker barns kreativitet og fantasi samtidig som de stimulerer og støtter hvert utviklingstrinn.

Finn ut mer om vår tankemåte

BRIO World er et åpent spillesystem som inspirerer kreativiteten og fantasie


BRIO World er en systembasert lek som vokser med barnet, hvor barnets fantasi er drivkraften for uendelige kombinasjoner. Det finnes ikke rett og galt, og det som ble bygget i dag kan lett bli gjenoppbygd i morgen for å passe et nytt eventyr.

Med åpen og ubegrenset lek blir barnet oppmuntret til å utvikle evner innen koordinering og konsentrasjon, planlegging og kreativitet, samt sosiale og språklige ferdigheter. Gjennom leken blir barnet kjent med både seg selv og sine omgivelser – Samtidig som man har det gøy!


Alle barn er unike med sine egne interesser. Vi synes at barn skal kunne leke fritt, uten å begrenses av forestillinger om hva gutter eller jenter er forventet å like.

Dette er en viktig del av vår lekefilosofi og svenske arv, og grunnen til at BRIO World er for alle barn, som en mangfoldig, rik verden som passer alle former for lek og ulike interesser.


BRIO World er søskensikkert. Smådeler er i leketøysverdenen definert som deler som får plass i en testsylinder og slike smådeler er forbudt som leketøy for barn under 3 år. Siden sikkerhet alltid er første prioritet for oss er det ingen små deler i vårt BRIO World system.

Så selv om vi anbefaler systemet for barn fra 3 år, er BRIO World også trygt for småsøsken og du kan med sikkerhet ha en liten bror eller søster i nærheten av eldre søsken som leker med BRIO World.


BRIO World kan barn forholde seg til det de ser og opplever i deres egen hverdag, ettersom den er en etterligning av vår virkelige verden.

Det er like viktig å forstå kompleksiteten i en ekte verden med steder hvor man bor og jobber, som å være i stand til å samhandle med ulike karakterer og kjøretøy, da helheten hjelper barnet å utvikle en følelse av sikkerhet og omtanke for andre.

Brioworld 1A)
Alt henger sammen i BRIO World

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Change country