Stimulans til unge sinn siden 1884

Med sitt rene og enkle designspråk bidrar våre produkter til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som vi baserer alle våre produkter på, og som vi har vært tro mot siden virksomheten ble etablert.

Leken kan skape en bedre verden – bokstavelig talt.

Vi ønsker å gi alle barn en lykkelig barndom, men vi ønsker også at alle får en lys fremtid. Derfor er alle våre treleker laget av sporbart trevirke fra ansvarlig forvaltede skoger.

Vårt globale ansvar

Våre produkter stimulerer barn i alle aldre …

Gjennom leken får voksende kropper og hjerner all nødvendig stimulans for å utvikle seg. Derfor er alle våre leker utviklet for å støtte hvert trinn i barnets utvikling.

Hva skjer i hvert alderstrinn?

… selv dem som nekter å eldes

Vi har nettopp fylt 130 år, men likevel føler vi oss mer vitale enn noensinne. Og det er bra når vi arbeider med leker. Fordi akkurat som leken utvikler barn, har den utviklet oss som virksomhet. Leken har gitt oss titalls år med kunnskap som gjennomsyrer hvert av de produktene vi lager.

Vår filosofi om lek

Dachsens særegenheter

Den er rett og slett en søt leke, ikke sant? Men det er faktisk mye som skjuler seg bak dachsens uskyldige ytre som bidrar til at barn og foreldre kan stole på ham, uansett.

Vi har vunnet «Best in show» ganske mange ganger

Vi er ikke så glade i å skryte av oss selv, men lekene våre har vunnet tallrike priser i årenes løp. Og siden 1940-tallet har vi også vært leverandører til det svenske kongehuset.

Se våre priser

Men den prisen vi er mest stolt over kommer fra vår tøffeste jury.

Det er selvfølgelig hyggelig å motta flotte priser. Men det som stimulerer oss mest i vårt daglige arbeid, er å vite at barn elsker å leke med lekene våre og at våre produkter kan bidra til å skape glade barndomsminner.

Change country